Nieuws december 2020

Lieve mensen,

op 14 december zijn de aangescherpte maatregelen bekendgemaakt. Dit betekent helaas dat ook ik genoodzaakt ben alle concerten te annuleren tot en met 19 januari.

Heb je kaarten gekocht voor het concert ‘A little Christmas Music’ en/of ‘Hoe schoon lichtet de morgenster’ dan neemt Klassieke Muziek contact met je op. Natuurlijk kan je je geld terugkrijgen. Maar je kunt er ook voor kiezen, als steun, het bedrag te doneren. Als dank krijg je dan de mogelijkheid om het videoconcert te zien. Kun je veilig thuis toch genieten van prachtige (kerst)muziek!

De link van het concert ‘A little Christmas Music’ is per 15 december beschikbaar.

De link van het concert ‘Hoe schoon lichtet de morgenster’ is per 24 december beschikbaar om te bekijken.

Voor beide concerten geldt dat het videoconcert nog 2 weken terug te kijken is na de eerste datum.

Johannette Zomer buiten

Geef een videoconcert cadeau!

Musici zijn ondernemers en worden door deze lockdown wederom hard getroffen. Met de aanschaf van het videoconcert van 1 of beide concerten steun je alle musici die betrokken zijn bij deze projecten.

Dus mocht je nog een origineel cadeau zoeken voor onder de kerstboom, kerstpakket of relatiegeschenk. Geef een videoconcert cadeau!

Deze lockdown is ingrijpend en raakt ons (privé en werk) allemaal hard. Ik hoop dat de nieuwe maatregelen van het kabinet effectief zullen zijn en de verspreiding van het virus snel ingeperkt zal worden.

Ik kijk er nu al naar uit om jullie snel weer in goede gezondheid bij een van mijn concerten te zien.

Dank voor jouw steun en pas goed op jezelf en elkaar!

Johannette Zomer