Van Beatles tot Beethoven GEANNULEERD

Helaas moeten we dit concert annuleren vanwege de verwachte weersomstandigheden, herkansing voor een Indian Summer op 12 september!

Johannette Zomer, zang
Michiel Niessen, luit en gitaren

Graag nodigen wij u uit voor dit unieke event op Landgoed Brandenborch in Vorden.         De combinatie van de prachtige, overvloedig in bloei staande tuin aan de Brandenborchweg 3 in Vorden, omringd door het Achterhoekse coulissenlandschap, de muziek die zal klinken in allerlei stijlen en uit verschillende tijden, de high tea met heerlijke versnaperingen en het drankje achteraf, zal de middag tot een onvergetelijke belevenis maken. Als u uw eigen stoelen of picknickkleedje meeneemt zorgen wij voor de rest!

Bij veel belangstelling volgt een extra concert om 19.30 uur, compleet met prosecco-arrangement.

Dat Johannette Zomer zich als een vis in het water voelt met klassieke componisten als Bach, Beethoven en Handel zal voor de meesten mensen geen geheim zijn, maar dat ze ook uit de voeten kan met Gershwin, Brel of The Beatles zal minder bekend zijn. Laat u verrassen door dit bijzondere cross-overprogramma, waarin Johannette en haar begeleider Michiel Niessen fraaie 17e eeuwse smartlappen en tophits (o.a van Caccini, Purcell, Handel, Bach en Beethoven), intieme luisterliedjes uit Noord-Europa (o.a. Brel, De Corte, Sonneveld en Van Veen) maar ook pakkende Pop & Ballad-songs (o.a. Joni Mitchell, Bette Middler en natuurlijk The Beatles) ten gehore brengen. Het zal blijken dat haar typisch wendbare barokgeluid ook het latere genre uitstekend tot zijn recht laat komen. Michiel neemt voor dit programma niet alleen zijn luit mee, maar ook een prachtig stel elektrische en akoestische gitaren, waarmee hij dit afwisselende programma kleurrijk zal omlijsten.

Johannette Zomer

Informatie