AFGEZEGD! Johannette Zomer & Fred Jacobs: Le Nuove Musiche in Hattem, Landgoed De Hezenberg

AFGEZEGD!

Le Nuove Musiche is een 17e-eeuws liedrecital met sopraan Johannette Zomer en Fred Jacobs op theorbe, waarin de ‘Nieuwe Muziek’ van Giulio Caccini als uitgangspunt genomen wordt en de invloed daarvan op het 17e-eeuwse muziekleven in Europa laten horen. Het programma begint in Italië met het prachtige ‘Amarilli mia bella’ om in Engeland te eindigen met ‘Music for a while’. Met werken van Caccini, Kapsberger, Rossi, Lambert, Lanier en Purcell.

De Lionsclub Hattem organiseert voor het goede doel op zaterdag 18 juni een tweetal gelijktijdige klassieke muziekoptredens met een high tea op Landgoed de Hezenberg. U krijgt een optreden van Johannette Zomer en Fred Jacobs en een optreden van Het Consort uit Zwolle op het prachtige landgoed De Hezenberg aan de rand van Hattem met uitzicht over de IJssel.

Het festival begint om 13.30 uur met een ontvangst. Het eerste concert vangt aan op de twee locaties om 14.00 uur, u kunt via het reserveringsformulier kiezen met welk concert u start. Dan om 15.00 uur een high tea voor iedereen, om 16.00 uur het tweede concert. Het festival is om 17.00 uur afgelopen.

fred Nuove Musiche

Informatie