Toverfluit RAP familievoorstelling (buiten!)

When

 September 15, 2019
 16:00 - 17:30

Where

 Berkelpoort Zutphen
 Berkelpoort Zutphen

U kunt deze voorstelling bekijken vanaf de fluisterboot (€ 37,50) of op de tribune (€17,50, €10,-). Maar u kunt ook met een eigen picknickkleedje komen en ergens een plekje zoeken op het gras! Dat kost €5, –

Kinderen t/m 11 jaar gratis entree, met verrassing! Kinderen wel altijd onderbegeleiding van een volwassene.

Picknickmand ‘Smaak van Zutphen’
Maak uw beleving van de Toverfluit RAP compleet met een picknickmand ‘Smaak van Zutphen’. Diverse Zutphense ondernemers bieden gezamenlijk de mogelijkheid om een picknickmand te bestellen. Heeft u interesse mail naar shop@puretaste.nl en u ontvangt een bestellijst met prijzen.

Toelichting fluisterboot: We verzoeken u vanaf 45 minuten voor aanvang met uw ticket naar de kassa te gaan (kruising Rijkenhage en Isendoornstraat). U krijg dan 1 polsbandje p.p., dat is uw toegangsbewijs voor de fluisterboot. U kunt aan boord gaan vanaf 15.30 uur bij de opstapplaats: Fluisterboot Zutphen, Rijkenhage 1

Toelichting tribuneplek: u moet vanaf 30 minuten voor aanvang bij de kassa 1 polsbandje p.p. ophalen op vertoon van ticket (polsbandje ook verplicht bij  gratis kaartjes).

Kassa Toverfluit
Zal zich bevinden kassa op de kruising Rijkenhage en Isendoornstraat

De Toverfluit

Sopraan Johannette Zomer presenteert in 2019/2020 het operaproject ToverfluitRAP. De Zauberflöte behoort tot de bekendste en meest opgevoerde opera uit Mozarts repertoire. De ToverfluitRAP combineert klassieke muziek met rap- en hiphopmuziek en wordt uitgevoerd door een grote verscheidenheid aan vocalisten. Er zijn jonge rappers met Pjotr (Most Wanted 2018 Melkweg Amsterdam) als aanvoerder, beginnende solisten, door de wol geverfde amateurzangers, oude rotten in het vak ofwel gevestigde zangers, een jongerenkoor en een ambitieus amateurprojectkoor.

Het eindresultaat is een opwindende, inspirerende operaversie waarin het oorspronkelijke werk en de muziek nog steeds tot hun recht komen.

TOVERFLUIT RAP
Uitvoerenden:
Pjotr, rapper/hiphopper
Marlieke Haandrikman, Pamina
Christof Laceulle, Tamino
David van Gastelum, Papageno
Sanne Cordes, Papagena
Johannette Zomer, Koningin van de Nacht
Frans Fiselier, Sarastro
Marilia Oliviera, Karien Welling, Jolande Schoonenberg, De Drie Dames
Ulftse Nachtegalen, De Drie Knaapjes
Dansschool Mars Bentum Zutphen, Jongeren Ponderosa Brummen o.l.v. Jasper van den Brink

Charlotte Margiono, coaching solisten
Johannette Zomer, artistieke leiding
Elske te Lindert, muzikale leiding

Regie: Marleen Prins
Tulipa Consort