A Little Christmas – met Mike Fentross videoconcert

When

 December 15, 2020 - December 29, 2020
 20:30 - 00:00

Where

 Online
 Online
  • U kunt het videoconcert bekijken via uw reservering (zie de link in de bevestigingsmail), waarmee u het concert op 15 december (of ergens in de twee weken daarna) kunt bekijken.

Johannette Zomer en Mike Fentross brengen heerlijk kerstrepertoire uit alle tijden en windstreken, in een intieme setting.

Dit programma met bekende en minder bekende Carols & Traditionals staat garant voor een uurtje genieten van feestelijke, maar ook ontroerende kerstmuziek.

Volgens goede Engelse traditie zal begonnen worden met ‘Once in Royal David’s City’, om vervolgens via prachtig Frans, Duits, Spaans en Nederlands kerstrepertoire in Amerika uit te komen bij ‘A Merry Little Christmas’.

Johannette Zomer, sopraan

Mike Fentross, theorbe, renaissanceluit en vihuela

Dit concert wordt elke dag tweemaal uitgevoerd, dus u kunt kiezen voor een vroege of een latere tijd.

Coronamaatregelen

We vragen u thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten en/of koorts hebt, of een huisgenoot die verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Bij binnenkomst vindt een routinecheck plaats (aan de hand van een aantal vragen) en vragen we u uw handen te ontsmetten. Iedereen zit 1,5 meter uit elkaar, mensen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten. Er zijn max. 30 bezoekers per concert.

Alles is onder voorbehoud van de op dat moment geldende aanwijzingen vanuit het RIVM. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht het concert door nieuwe aanwijzingen van het RIVM geannuleerd moeten worden dan krijgt u uiteraard wel het ticketbedrag terug. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers maar vooral ook te genieten!